Heli Ahjoniemi 38

Heli Ahjoniemi 38

Heli Ahjoniemi 38

 

1. Ikä?

39 vuotta.

 

2. Koulutus, ammatti ja työkokemus?

Lähihoitaja, maatalouden perustutkinto, työhönvalmentaja ja sairaanhoitaja AMK on loppusuoralla.

Aina olen tehnyt alan töitä, jo yli 20v. Lisäksi olen ollut töissä au pairina Lontoossa, kaupan kassalla, siivoojana,tehdastyöntekijänä, muuttomiehenä ja baarimikkona.

 

3. Miten asut ja elät?

Omakotitalossa Tuorilassa perheeni kanssa, johon kuuluvat mies, tytär, miehen lapset, perhehoidossa oleva henkilö sekä kaksi rescue galgoa ja kolme kissaa. Hevonen asustaa ystävien tallilla.

 

4. Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joihin haluat vaikuttaa tai olet jo vaikuttanut Karkkilan

valtuustossa?

Sosiaali- ja terveysalan piirinn kuuluvat asiat, ikään katsomatta. Lapset ja nuoret ovat ne herkimmin haavoittuvat mutta ikääntyvistä tulee myös huolehtia hyvin. Olen ehdokkaana ensimmäistä kertaa.

 

5. Mikä on mielestäsi hyvää Karkkilassa?

Karkkilassa on mukavasti kulttuuria ja urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä aivan mahtava luonto. Pidän pikkukaupunkimaisuudesta.

 

6. Mitä harrastat, mistä nautit?

Harrastan koirien kanssa lenkkeilyä ja ratsastusta. Nautin hiljaisuudesta vaikkapa hyvän kirjan parissa. Tanssiminen olisi kivaa mutta ehkäpä sitten joskus taas.

 

7. Mitä kirjaa/leffaa/musiikkia suosittelet?

Olen aika kaikkiruokainen kirjoissa ja musiikissa, mutta nyt mieleen tulee Carmen Consolin ja Caetano Veloson kappaleet sekä rosoinen punk-musiikki ja kirjoista Kingin Tarpeellista tavaraa. Elokuvia harvoin ehdin katsomaan, useimmiten pidän vähän tummemman sävyisistä, en niinkään action pätkistä, esimerkiksi Pedro Almodovarin Puhu hänelle on hyvä.

 

8. Miksi kannattaa äänestää minua?

Minulla on halu auttaa ja ottaa asioista selvää. Sote-alalta minulla on pitkä työkokemus ja myös tuoretta tietoa uusimman koulutukseni myötä.

 

 

Paluu ehdokasesittelyihin