Satu Lehtonen 50

Satu Lehtonen 50

Satu Lehtonen

 

1. Ikä?

Olen 36-vuotias.

 

2. Koulutus, ammatti ja työkokemus?

Olen koulutukseltani kätilö / sairaanhoitaja AMK. Olen työskennellyt julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa, yliopistollisessa keskussairaalassa ja terveyskeskuksessa asiakkaiden vaihdellessa vauvasta vaariin. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla työstäni vastaanottohoitajana.

 

3. Miten asut ja elät?

Asun rivitalossa Vattolassa, jossa kanssani asuvat 2-, 7- ja 9-vuotiaat lapseni sekä aviomies.

 

4. Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joihin haluat vaikuttaa tai olet jo vaikuttanut Karkkilan valtuustossa?

Haluan vaikuttaa siihen, millainen Karkkila meillä kaikilla on nyt ja tulevaisuudessa. Itselleni erityisen tärkeitä asioita on lasten ja nuorten hyvinvointi ja oikeudenmukaisuuden toteutuminen.

 

5. Mikä on mielestäsi hyvää Karkkilassa?

Karkkilassa hyvää on sen ihmiset, jotka ovat rehellisiä, tasa-arvoisia, oikeudenmukaisia, luotettavia, ystävällisiä, suorasukaisia ja kaunistelemattomia. Karkkilassa hyvää on sen luonto, metsät, järvet, lammet. Valkoinen hanki ja hiihtolatu metsässä. Valoisa kesäyö ja järven ranta. Karkkilan keskusta ja sen kylät. Täältä löytyvät minulle rakkaimmat ihmiset ja rakkaimmat paikat.

 

6. Mitä harrastat, mistä nautit?

Harrastan laulamista erilaisissa kokoonpanoissa, kuten Karkkilan Viihdekuorossa ja Grovettesissa. Kuulun myös MeTässä-improryhmään. Nautin esiintymisestä ja olen viime vuosina ollut mukana monissa Karkkilan Työväen Näyttämön projekteissa. Nautin liikkumisesta eri muodoissa ja harrastan muun muassa lenkkeilyä.

 

7. Mitä kirjaa/leffaa/musiikkia suosittelet?

Olen varsin moniruokainen kaiken kulttuurin suhteen. Luen, katselen ja kuuntelen laidasta laitaan. Mutta jos siinä on lohikäärmeitä, niin sitten olen ainakin lukenut tai katsonut sen.

 

8. Miksi kannattaa äänestää minua?

Minusta saisitte valtuustoon ihmisen, joka on nopea oppimaan, tarkka havainnoimaan, tiedonjanoinen, oikeudenmukainen, sovittelunhaluinen, omilla aivoillaan ajatteleva eikä pelkää kertoa ajatuksiaan.

 

 

Paluu ehdokasesittelyihin