32 Satu Ahjoniemi

Olen 40-vuotias kätilö/ sairaanhoitaja Fagerkullasta. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla työstäni lastensuojelun saralla. Nautin liikkumisesta ja harrastan muun muassa lenkkeilyä. Olen mukana Karkkilan Työväen Näyttämön toiminnassa. Kulttuuri eri muodoissa onkin sydäntäni lähellä. Itselleni muita tärkeitä asioita sivistys, koulutus sekä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi.

Olen 2017 asti ollut mukana kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa sekä perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallituksen varajäsenenä. Kesällä 2019 minut valittiin Karkkilan kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Mielestäni kuntapolitiikassa pääse pitkälle jo aktiivisesti kuuntelemalla, keskustelemalla, tiedonjanolla, tunnollisuudella sekä pyrkimällä oikeudenmukaisuuteen ja tasapuolisuuteen. Ainakin se on toiminut omalla kohdallani.

Uskon, että jokaisen tulisi omilla teoillaan toimia yhteisönsä parhaaksi. Karkkila on minulle maailman rakkain paikka. Se on myös se yksinkertainen syy miksi olen ehdolla kuntavaaleissa: koska kotipaikkakuntani on minulle tärkeä, haluan vaikuttaa siihen, millainen Karkkila meillä on nyt ja tulevaisuudessa.

Tervetuloa tutustumaan ajatuksiini lisää esimerkiksi viralliselta Facebook-sivultani.