34 Laura Degerstedt

Olen 32-vuotias laboratorioanalyytikko, mikrobiologi ja viittä vaille ammatillinen opettaja Nahkiolta. Liikunta on lähellä sydäntäni, ja sitä harrastankin säännöllisesti. Muihin harrastuksiin kuuluu neulominen. Olen kuluvalla valtuustokaudella ollut varajäsen ympäristölautakunnassa, osallistuen pariin kokoukseen.

Koska työni on aina ollut Helsingissä, joukkoliikenne ja matkustelu Karkkila-Helsinki väliä on tullut hyvin tutuksi, ja se on minulle tärkeä asia. Toimiva ja tarpeeksi laaja bussiverkosto on elinehto Karkkilan kokoiselle kaupungille, koska kaikille ei yksinkertaisesti voi löytyä työtä omalta paikkakunnaltaan. Moni muukin asia on minulle tärkeä, kokemusperäistä syistä toimiva terveysasema, joka onkin aina auttanut minua, kun olen apua tarvinnut. Kipukroonikkona ja muutaman autoimmuunisairauden omaavana tarvitsen kyseisiä palveluita.

Tulevan ammattini puolesta koulutus on lähellä sydäntäni ja se, että Karkkilassa säilyy laadukas koulutus ja kouluverkko. Olen ensimmäistä kertaa ehdolla, ja näin ollen minulla on vielä paljon opeteltavaa kuntapolitiikasta, mutta olen innokas oppimaan siitä paljon lisää!