41 Erkki Ollakka

Olen Sudetissa asuva 57-vuotias Erkki Ollakka. Toimin vapaa-ajalla erilaisissa yleishyödyllisissä hankkeissa talkoomiehenä. Vuosienvarrella olen ollut mahdollistamassa Ahmoon työväentalon ja Karkkilan Kansantalon peruskorjaus- ja kehittämishankkeiden toteutumista. Lisäksi olen toiminut viime kuukaudet aktiivisena talkoomiehenä Karkkilan Työväen Näyttämön rakennuttaman Tehdasnäyttämö hankkeen totutuksessa. Näiden ”harrastuksieni” puolesta toimintaani voi kutsua sanoilla ”Pyyteetön mahdollistaja”.

Muut vapaa-ajan mieltymykseni ovat luonnossa liikkuminen ja kulttuuritarjonnan kuluttaminen, sekä omakotiasujana polttopuiden teko. Äänestämällä minua saat valtuustoon realistisen ja ratkaisukeskeisen henkilön, jolle asukkaiden perusasiat ovat tärkeitä, niin että Karkkilalaisten arki on sujuvaa ja kaikki toimii niin kuin kuntalainen haluaa. Ja nuorilla ja lapsilla on ehjä kasvupolku lapsuudesta aikuisuuteen.

Lisäksi haluan olla vaikuttamassa siihen, että Karkkilassa on tarjolla toimivat Sote-palvelut. Haluan olla edistämässä ja mahdollistamassa omaehtoista pyyteetöntä kulttuuri- ja tapahtumatoimintaa.